Arthrys - Tratament

CE ESTE ARTHRYS?

ARTHRYS este un dispozitiv medical indicat pentru intarirea directa a matricei extracelulare a tesuturilor conjunctive, care contine in mod natural o cantitate ridicata de fibre de colagen.

ARTHRYS este o solutie injectabila bazata pe peptide de colagen hidrolizat ( LWPS) destinate pentru intarirea si reinoirea structurala a matricei extracelulare a tesuturilor conjunctive.

Formula sa este recomandata de asemenea pentru imbunatatirea mobilitatii articulare si pentru managementul simptomelor de durere a articulatiilor si a structurilor conjunctive invecinate (muschi, tendoane, ligamente, meniscuri) provocate de varsta, degenerare, trauma, supraincarcare si defecte posturale.

Este de asemenea recomandat dupa chirurgia articulatiilor (meniscectomie, reconstructia ligamentelor, refacerea cartilagiilor articulare) pentru accelerarea recuperarii functionale si pentru imbunatatirea confortului post-operator, precum si pentru a contracara imbatranirea fiziologica si/sau degenerarea tesuturilor conjunctive si epiteliale.

Mecanismul de actiune

ARTHRYS® LWP este derivat din fragmentarea hidrolitica a colagenului, care este supus purificarii si filtrarii.

ARTHRYS permite peptidelor de colagen LWP sa se disperseze in zona articulatiei, actionand pentru reintarirea directa a matricei extracelulare a tesuturilor conjunctive deteriorate de evenimente degenerative, inflamatorii sau traumatice.

Formula

Formula ARTHRYS include de asemenea magneziu si vitamina C pentru a proteja si a pastra structura peptidelor impotriva oxidarii in timpul procesului de sterilizare. ARTHRYS in timp ce se degradeaza elibereaza cantitati mici de vitamina C si magneziu.

Alegerea unui agent antioxidant precum MAP (Ascorbil fosfat de Magneziu) garanteaza produsului caracteristici unice si cu adevarat inovatoare, precum si reprezinta un avantaj competitiv important fata de alte produse cu peptide de colagen LWP sau numai colagen.

Vitamina C pentru sustinerea sintezei de colagen nou.

Magneziu ajuta la adeziunea celulelor progenitoare.

Peptidele regerenative din colagen, respectiv, peptidele cu masa moleculara redusa din ARTHRYS sunt derivate din proteine de colagen supuse unui proces hidrolitic.

Acestea pot sustine direct matricea de colagen a tesuturilor conjunctive si epiteliale, compromise din cauza varstei sau deteriorate datorita unor patologii degenerative si inflamatorii sau in urma unor evenimente traumatice.

Aceasta actiune mecanica va contribui la recuperarea structurii naturale si la functionalitatea tesuturilor conjunctive si epiteliale, imbunatatind mobilitatea articulatiilor, reducand simptomele de durere si refacand elasticitatea matricei extra-celulare.

Arthrys 2
Arthrys® 2:
 • 2 mg/ml de Peptide regenerative din colagen – 1 ml si 2 ml
 • TENDOANE SI LIGAMENTE – administrare Intra-tendinos sau Intra-ligament cu ghidaj ecografic Recomandare: ARTHRYS 2 x 1 ml x 3 injectii ( Ziua 1, 21, 42)
 • LEZIUNI MUSCULARE – administrare intra-musculara Recomandare: ARTHRYS 2 x 1 ml x 2 injectii ( Ziua 1, 10)
 • ARTROZĂ DIFERITE STADII – administrare intra-articulara Recomandare: ARTHRYS 2 x 2 ml x 3 injectii ( Ziua 0, 15, 45)
Comanda
Arthrys 5
Arthrys® 5:
 • 5 mg/ml de Peptide regenerative din colagen - 1 ml si 2 ml
 • Administrare unica:
 • TENDOANE SI LIGAMENTE – administrare intra-tendinos sau Intra-ligamen
 • LEZIUNI MUSCULARE – administrare intra-musculara
 • ARTROZĂ DIFERITE STADII – administrare intra-articulara
Comanda
Arthrys Regain
Arthrys® Regain:
 • 1 mg/ml de Peptide regenerative din colagen
 • Injecție intraarticulară 10 ml
 • Tratament sugerat: o singura injectie la finalul interventiei chirurgicale pentru artroscopie
Comanda
Back top icon
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.